NEDIM SLADIĆ OBJAVIO PROGNOZU ZA NAREDNE DANE: Nepovoljne vremenske prilike iza nas

"Također, ugodne noći su tu, da se lijepo naspavamo. Slijedi duži period bez većih padavina", objavio je Sladić.

  • Vijesti

  • 02. Jul. 2024  

  • 0

Bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić objavio je prognozu koja će zasigurno obradovati stanovnike naše zemlje - nepovoljne vremenske prilike ostavljamo iza nas. "U cijeloj zemlji padavine su sada prestale, a koristile su žednoj zemlji. U danima pred nama ugodno toplo, uz dosta sunca i najvažnije - bez sparine", najavio je Sladić. 
Dodaje kako će samo raznovrsni grudvasti oblaci u srijedu upotpuniti nebo. 
"Također, ugodne noći su tu, da se lijepo naspavamo. Slijedi duži period bez većih padavina", objavio je Sladić.

Podsjećamo, kiša i pljuskovi sa grmljavinom uz lokalno obilnije padavine zahvatile su čitavu zemlju. Veći dio sjeverne i sjeveroistočne Bosne aktivirao se uz lokalnu pojavu nevremena, uglavnom u pograničnom dijelu sa Hrvatskom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...