DRAGAN BURSAĆ: "Sve se mijenja samo su konvertiti i četnici sa centralom u Beogradu konstanta"

Ispravite me ako griješim, ali ako sam dobro shvatio, pitanje svih pitanja u Crnoj Gori je da li je Vučić natjerao crnogorske vlasti da ispadnu budale glede jasenovačke rezolucije ili su sami bez njegovog pomaganja ispali budale. Zanimljivo, i Vučić i crnogorske vlasti se kunu da su bez Vučićeve pomoći ispali budale.

  • Mini market

  • 04. Jul. 2024  04. Jul. 2024

  • 0

Piše: Dragan BURSAĆ (CdM)

“Pitanje svih pitanja u Crnoj Gori je da li je Vučić natjerao crnogorske vlasti da ispadnu budale glede jasenovačke rezolucije ili su sami bez njegovog znanja ispali budale. Zanimljivo, i Vučić i crnogorske vlasti se kunu da su bez Vučićeve pomoći i znanja ispali budale.”

Čitam, ne mogu da vjerujem-Aleksandar Vučić se javlja i traži, ma šta traži-ZAHTIJEVA da se vlast u Crnoj Gori očituje i kaže kako je rezolucija o Jasenovcu njihovo djelo i kako on nema ništa sa tim.

Pomislim u sebi, evo divne prilike da tandem Milatović-Spajić, ne radeći ništa, ali bukvalno ništa, konačno retorički porazi Vučića. Samo je bitno ne davati bilo kakva saopštenja, ćutati i ne koprcati se u Vučićevom formalno-logičkom TV blatu u kome nasilnik od zlostavljane osobe traži da prizna kako nije zlostavljana.

Kad ono-međutim!!! Kakav spektakularan autogol, poštovani publikume! Kakvo samoubistvo iz zasjede cijenjena digitalna forenziko!

Premijer Spajić, nije znao, nije mogao ili nije htio odoljeti Vučićevom postrojavanju i kao najzeleniji junoša se javio na prozivku i sam potvrđujući Vučićeve riječi:

“Odluke donosimo samostalno i principijelno, poštujući prošlost okrenuti budućnosti!”

Upravo onako kako je Vučić ZAHTIJEVAO!

Dakle, Vučić vas postrojava, a vi mu se odazivate na zvuk kaplarske pištaljke?! Ma bravo!

Ispravite me ako griješim, ali ako sam dobro shvatio, pitanje svih pitanja u Crnoj Gori je da li je Vučić natjerao crnogorske vlasti da ispadnu budale glede jasenovačke rezolucije ili su sami bez njegovog pomaganja ispali budale. Zanimljivo, i Vučić i crnogorske vlasti se kunu da su bez Vučićeve pomoći ispali budale.

Ma bravo!

Ovo je, moram to reći, nezabilježen slučaj ne samo u istoriji sužanjske, submisivne politike, nego i u istoriji formalne logike od Talesa iz Mileta do danas.

A zašto je to tako, pitajte Milojka, nemojte mene.

Nakon ovog samoubistva iz zasjede i oni koji su makar malo vjerovali da je glupost sa rezolucijom o Jasenovcu autohtoni crnogorski proizvod, sad znaju kako je riječ o beogradskom otrovu nastalom kao reaktivna inat-bućkuriša na rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

P. S.

A za sve one koji još podržavaju tandem Milatović-Spajić uz pravdanje kako “iza njih stoje zapadne ambasade” jedna poučna priča od prije tačno četiri godine:
Na lokalnim izborima u Banjaluci, te iste strane ambasade su 2020. stale iza četnika-početnika Draška Stanivukovića. Zapravo, toliko su stale iza njega da su tražile i moju podršku. Naravno, odbio sam kazavši da ne podržavam neočetnike i bio kanselovan od istih. U međuvremenu, Stanivuković je od četnika-početnika postao gradonačelnik Banjaluke sa otvorenim četničkom stavovima koji se približio Dodiku, zbog kojeg je i “nastao” u zapadnim kuhinjama. Predstavnici ambasada su na čitav ovaj haos rekli, upsy i nastavili sa domjencima, ručkovima, einološkim sajmovima i prijemima.

Paralele i zaključke izvucite sami.

Ali onome kome do sad nije jasno da nema tih ustupaka koji će ideološki promijeniti dvojac Milatović-Spajić-nikad im ništa jasno biti neće. Oni su baždareni na beogradsku kaldrmu i basta!

I znate li da je četnički vojvoda Mandić u suštini bolji od PES-ovih zvijezda i zvjezdica. Zašto? Pa zato što je za razliku od njih iskren i ne pretvara se.

A svi vi koji mislite da nisam u pravu, sjetite se kako “URA nije dala”, pa sad ni “PES neće dati”.

Sve se mijenja samo su konvertiti i četnici sa centralom u Beogradu konstanta. Kome ne smeta, neka uživa!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...