BIJELA KUĆA JE OVO POKUŠALA SAKRITI: Biden je nakon debate sa Trumpom posjetio ljekara...

Bidenov sastanak s guvernerima organizirao je guverner Minnesote Tim Walz, predsjedavajući Udruženja demokratskih guvernera, kako bi se umanjila zabrinutosti oko njegovog lošeg nastupa u debati i predstojećih predsjedničkih izbora.

  • Svijet

  • 04. Jul. 2024  

  • 0

Predsjednik Joe Biden rekao je saradnicima i liderima demokratske stranke da je posjetio ljekara nakon lošeg nastupa u prošlosedmičnoj debati s Donaldom Trumpom, što je u suprotnosti s ranijim izjavama Bijele kuće o njegovoj medicinskoj brizi, javlja NBC.

Biden se sinoć navečer sastao i s demokratskim guvernerima te se suočio s pitanjima o prošlosedmičnoj poraznoj izvedbi na debati. Na pitanje je li dobio ljekarsku brigu nakon debate, priznao je okupljenima da ga je pregledao ljekar i da je sve u redu, prema dva izvora NBC-a.

Bijela kuća ranije tvrdila da nije posjetio ljekara od februara

Nekoliko sati ranije, portparolka tajnica Bijele kuće Karine Jean-Pierre izjavila je da Biden nije bio podvrgnut nijednom ljekarskom pregledu od februara, kada je posljednji put bio na temeljitom ljekarskom pregledu te odradio nekoliko testova.

Bijela kuća sada tvrdi da Biden nije bio na ljekarskom pregledu od februara, ali je od tada redovito odlazio ljekaru na kratke preglede, uključujući i onaj nakon debate s Trumpom.

Bidenov sastanak s guvernerima organizirao je guverner Minnesote Tim Walz, predsjedavajući Udruženja demokratskih guvernera, kako bi se umanjila zabrinutosti oko njegovog lošeg nastupa u debati i predstojećih predsjedničkih izbora..

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...