SARAJEVSKA POLICIJA NASTAVLJA AKCIJU: Zaplijenjena droga u Starom Gradu, uhapšena jedna osoba

Uhapšen je 29-godišnji S.F. iz Sarajeva

  • Vijesti

  • 05. Jul. 2024  

  • 0

Nastavljajući akciju kodnog naziva „Lord“, policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zlupotreba opojnih droga, pod nadzorom postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, izvršili su pretres objekta na području općine Stari Grad.

Prilikom pretresa pronađeno je 20 PVC pakovanja sa sadržajem materije koja svojim izledom asocira na marihuanu, ukupne bruto mase 585 grama i 10 PVC pakovanja materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, ukupne bruto mase oko 244 grama.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga (član 238. stav 1. KZ FBiH), uhapšen je 29-godišnji S.F. iz Sarajeva.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS aktivno nastavljaju rad u okviru operativne aktivnosti „Lord“, saopćeno je iz MUPKS.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...