POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI: Vanna snimila duet s mladim pjevačem Sergejem Božićem (VIDEO)

Prvi put su pjesmu izveli uživo na nedavno održanim Melodijama Jadrana, gdje su izazvali ovacije publike

  • Estrada

  • 05. Jul. 2024  

  • 0

Muzička diva Vanna i mlada pjevačka zvijezda Sergej Božić udružili su snage u novom projektu koji je oduševio publiku.

Njihov zajednički duet "Dan po dan", za koji su nedavno snimili i video spot pod režijom Darija Lepoglavca, donosi osvježenje na muzičkoj sceni svojom emotivnom snagom i autentičnim izrazom.

Pjesma, koja nosi Vannin autorski pečat i muziku potpisuje Željko Houdek, aranžmanski je oblikovana uz pomoć Vanninog dugogodišnjeg saradnika Gorana Kovačića.

Prvi put su je Vanna i Sergej izveli uživo na nedavno održanim Melodijama Jadrana, gdje su izazvali ovacije publike.

"Sergej je mladić izuzetnog talenta i divna je osoba. Sretna sam što me odabrao za mentoricu u TV showu 'The Voice' i nije mi bilo teško podržati ga i nakon showa. Ideja za duet došla mi je dok sam ga slušala na audicijama", objasnila je Vanna.

Publika ga je već tokom takmičenja u "The Voiceu" prepoznala kao favorita zahvaljujući njegovom emotivnom nastupu koji je ostavio dubok dojam, posebno izvedbom pjesme "Još i danas zamiriši trešnja".

Nakon završetka showa, Sergej je potpisao ugovor s Universal Music Hrvatska te se priprema za svoj prvi samostalni singl koji će biti objavljen ove jeseni.

Saradnja s Vannom predstavlja za njega ostvarenje sna.

"Proces nastanka dueta bio je spontan i zabavan. Vanna me pozvala u studio dok je snimala pjesmu, a nakon što me upitala znam li tekst i melodiju, zajedno smo stvorili ovaj emotivni uradak. Pjesma govori o kompleksnosti veza i rastanka, vrlo je životna i vjerujem da će se svako pronaći u njoj", izjavio je Sergej.

Vanna, osim što se priprema za veliki koncert u Tvornici Kulture 5. oktobra, najavila je i skorašnje izdanje novog studijskog albuma.

Njihov duet "Dan po dan" koji predstavlja svojevrsnu posvetu ljubavi i životnim iskustvima poslušajte na linku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...