ZA TRENDI STAJLINGE: Koju obuću nositi uz duge haljine? (FOTO)

Postoje određeni modeli obuće koji će biti najpoželjniji u kombinaciji s haljinama.

  • Žena

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Topliji dani konačno su tu, a lepršave hlače, suknje, haljine i kratke hlače, osobito modeli od denima, ponovno su u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu.

Dakako, za mnoge su upravo lepršave haljine prvi izbor. Nikakvo čudo jer su omiljene i tražene zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti.

I premda se čini kako prilikom osmišljavanja ljetnih stajlinga nemamo što pogriješiti ipak postoje određeni modeli obuće koji će biti najpoželjniji u kombinaciji s haljinama:

Evo koja se obuća najbolje slaže s haljinama:

Balerinke s kopčom

Balerinke su već prošle godine bile apsolutni must have modnih zaljubljenica, a tako će biti u mjesecima koji su pred nama. Međutim, izgled ovog modela sad se promijenio. Dok su nekada balerinke bile ženstvenog dizajna s remenčićima ili mašnama, sad se nose robusnije varijante koje čine zanimljiv kontrast ženstvenim haljinama. Fashionistice se tako sve više uključuje u svoje outfite balerinke s kopčom sa šiljastim vrhom, koje izgledaju posebno cool i otkačeno u crnoj ili trendi crvenoj boji.

Japanke

Kombiniranje haljina s japankama nije ništa novo no ovaj se trend vratio na modnu scenu u velikom stilu. Izbor modela nije nikad bio bogatiji, a maxi haljine s japankama izgledaju mladenački šarmantno. I dakako, ne zaboravite na neku cool pedikuru.

Retro tene

Retro tenisice uskog dizajna odlično se sljubljuju s haljinama jer, za razliku od tzv. chunky modela, ne odvlače pozornost i noge čine vitkijima. Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za popularne Adidas Samba ili Gazelle - cijelo ljeto bit ćete lišeni brige oko kombinacija. Za završni chic dojam modne dodatke uskladite s bojama tenisicama kako biste stvorili nezaboravan outfit za koji ćete dobiti samo pohvale, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...