U 57. GODINI: Preminuo dugogodišnji uposlenik Ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice FBiH Sead Kopić

Dženaza će biti obavljena 6. jula odmah poslije ikindije namaza na mzeraju u Capardama, a tevhid će biti proučen u isto vrijeme u mekteb Caparde.

  • Hronika

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Dugogodišnji uposlenik Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica te pomoćnik ministra Sead Kopić, preminuo je nakon duge borbe s teškom bolesti.

Ova vijest rastužila je mnoge u Bosni i Hercegovini, posebno građane Podrinja kojima je on pomagao najviše u povratku na svoja ognjišta.

Kopić je preminuo u 57. godini, a iza njega su ostali otac, supruga, sin i kćerka, te mnogoborjna rodbina, kolege i prijatelji.

Dženaza će biti obavljena 6. jula odmah poslije ikindije namaza na mzeraju u Capardama, a tevhid će biti proučen u isto vrijeme u mketeb Caparde.

altFoto: Dijaspora.net

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...