DODIK UPOZORIO AMERIČKOG SLUŽBENIKA: "Ako nastaviš sa prijetnjama bićeš protjeran iz Banja Luke!"

"Ako bude nastavio, biće protjeran iz Banja Luke, bez obzira što se radi o američkom službeniku", rekao je Dodik.

  • Politika

  • 05. Jul. 2024  

  • 0

Imamo informacije da američki službenik obilazi banke i prijeti, biće upozoren, a ako to nastavi, biće protjeran iz Banja Luke, rekao je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je kazao da prema njegovim informacijma “neki šef američke kancelarije obilazi banke, obilaze preduzeća, prijeti im i čini pokušaj destabilizacije prilika”.

Ddik je zaprijetio da će neimenovni američki diplomata najprije biti upozoren da to ne radi.

"Ako bude nastavio, biće protjeran iz Banja Luke, bez obzira što se radi o američkom službeniku", rekao je Dodik.

"SNSD će ostati kompaktan i jedinstven, pritisci koji se vrše na članove SNSD i naše strukture u vlasti, kroz uvođenje američkih sankcija i tu činjenicu da se pokušava nametnuti jedna atmosfera kazne i progona, apsolutno neće proći", rekao je Dodik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...