SVE MU PODMETNUO ROĐAK: Djed (86) koji je "pao" zbog droge pušten na slobodu

U pretresu njegovog stana u sarajevskoj Općini Centar pronađeno je 1.180 grama speeda, pištolj i municija.

  • Hronika

  • 05. Jul. 2024  

  • 0

Bh. javnost jučer je iznenadila vijest da je u okviru akcije Lord uhapšen 86-godišnji djed.

U pretresu njegovog stana u sarajevskoj Općini Centar pronađeno je 1.180 grama speeda, pištolj i municija.

Nakon njega, uhapšen je i 29-godišnjak, u čijem je stanu pronađeno 20 paketića sa 585 grama marihuane i 10 paketića speeda ukupne mase oko 244 grama.

Danas se u ovoj akciji desio veliki obrt, pa je 86-godišnjak pušen na slobodu nakon što je oslobođen sumnje da je proizvodio i dilao drogu.

Za sve je kriv 29-godišnji S.F., inače njegov rođak, koji je ostao u pritvoru. Nakon što bude ispitan u Tužilaštvu, bit će donesena odluka o daljim mjerama koje će protiv njega biti poduzete.

Nezvanično, 86-godišnji djed nije znao šta mu se nalazi u stanu i proglašen je nevinim.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...