LJETNI TRENDOVI: Sarah Jessica Parker u kombinezonu od obojenog trapera, a na nogama je imala...(FOTO)

Minimalistički ljetni stil Carrie Bradsaw stilisti su 'podigli' predivnim Rene Caovilla kristalima optočenim slingback sandalama koje se prodaju po cijeni od 1660 dolara.

  • Žena

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Stajlinzi Sarah Jessice Parker na snimanju nadolazeće sezonu hit HBO Max serije "I tek tako.." uključuje neke popularne ljetne trendove 2024.

A prema svemu sudeći, ono što svakako morate imati u ormaru je – par dobrih klompi.

Dok je snimala nastavak kultne televizijske serije u, pogađate, New Yorku, glumica Sarah Jessica Parker nosila je kombinezon od obojenog trapera preko bijele bluze koji je krasio vrlo originalan print sa slikom stare karte podzemne željeznice. Bluza, koju je dizajnirao Dolce & Gabbana, dolazi u modelu ne samo sa kartom podzemne željeznice u New Yorku, već i podzemne karte drugih kultnih gradova poput Londona i Tokija.

Sarah Jessica Parker

Izborom upečatljive košulje kostimografi serije Molly Rogers i Danny Santiago suptilno su skrenuli pozornost s vrućeg ljetnog trenda, kombinezona.

Naime, tokom 2024. kombinezoni su postali neka vrsta kameleonskog trenda, koji se mogu prilagoditi baš svakoj prilici i stilu. Vrlo brzo su ih u svoju garderobu uvrstile Katie Holmes i Olivia Wilde.

A minimalistički ljetni stil Carrie Bradsaw stilisti su 'podigli' predivnim Rene Caovilla kristalima optočenim slingback sandalama koje se prodaju po cijeni od 1660 dolara. Ipak, kad bi se ugasile kamere Sarah je brzo lijepe sandale zamijenila znatno udobnijom alternativom – drvenim klompama u sivoj boji.

Kako je već prije pokazala, dok u kultnoj seriji "Seks i grad" troši bogatstvo na cipele s potpisom Manola Blahnika, glumica Sarah Jessica Parker za razliku od Carrie Bradshaw koju godinama utjelovljuje pokazala se nepokolebljivom obožavateljicom udobnih klompi.

Nakon crnog modela, sada je i pokazala i sivi model, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...