UDRUŽENJE POLJOPRIVREDNIKA IZ ODŽAKA NEGIRA SAOPČENJE MUP-a: Do incidenta na lokalitetu "Čopori" došlo je zbog...

Podrška kolegi.

  • Društvo

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Udruženje poljoprivrednika "Žito" Odžak demantovalo je navode MUP-a Posavskog kantona, koji je saopćio da je do hapšenja jednog od poljoprivrednika u Odžaku u četvrtak došlo zbog napada na službenu osobu.

Izrazili su podršku svom kolegi i naveli da je do "hapšenja došlo bez ikakvog povoda".

"S obzirom da je jučer objavljeni izvještaj MUP-a Posavskog kantona u kojem se navodi da je došlo do napada na službenu osobu, što decidno demantujemo i čvrsto stojimo uz našeg člana udruženja koji nije apsolutno ništa učinio nikome, a pogotovo ne službenim licima što može posvjedočit 30 do 40 članova našeg udruženja", naveli su iz Udruženja poljoprivrednika "Žito" Odžak.

Do incidenta na lokalitetu "Čopori" u Odžaku došlo je zbog višegodišnjog spora oko korištenja poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...