BIVŠA KUĆNA POMOĆNICA PJEVAČICE SEKE ALEKSIĆ OTKRIVA: “Pa ona je ta koja je nama..."

(...) platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima.

  • Estrada

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića djeluje kao prava bajka, a da li su supružnici zaista tako skladan par, za medije je jednom prilikom otkrila Sekina kućna pomoćnica.

Žena koja je prije nekoliko godina bila zaposlena u Sekinoj vili u Staroj Pazovi otkrila je kakva je Seka zaista, kada je kamere ne snimaju, kao i sve detalje njenog odnosa sa suprugom Veljkom.

“Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe”, počinje ona priču.

“Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima”, pričala je nekadašnja Sekina kućna pomoćnica i otkrila da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića brak za primjer.

“Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuhanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim. On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila”, ispričala je ona za "Scandal".

Pjevačica Seka Aleksić može da se pohvali stabilnim brakom i porodičnom srećom, koju je pronašla sa Veljkom Piljikićem.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...