SAIGRAČ SEADA KOLAŠINCA DOBIO PONUDU ITALIJANSKOG VELIKANA: Vrijedi 50 miliona eura

Kolega bosanskohercegovačkog reprezentativca se našao na meti italijanskog kluba.

  • Zabava

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Juventus će poslati ponudu za Nizozemca Teuna Koopmeinersa, fudbalera Atalante i saigrača bh. reprezentativca Seada Kolašinca, tvrdi Fabrizio Romano. 

Kako piše Romano, Koopmeiners nastupa za Atalantu i saigrač je našeg Kolašinca, ali ovog ljeta želi da napusti ekipu iz Bergama i zaigra za Juventus.

Prije nego što se ostvari transfer, dvije strane, odnosno klubovi, trebaju postići dogovor o odšteti, a hoće li doći do toga?

Inače, Koopmeiners, prema Transfermarktu, vrijedi 50 miliona eura. Karijeru je započeo u AZ Alkmaaru, a u Atalanti je od 2021. Prošle sezone odigrao je 51 utakmicu, postigao je 15 i asistirao za sedam golova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...