ODJEKNULA PORUKA IZ ŠVEDSKE: "Četnici ustaše na Kozari"

Vi ste ljudska sramota koja vrijeđa integritet žrtve ali i antifašističkog pokreta

  • Mini market

  • 07. Jul. 2024  

  • 0

Uoči obilježavanja 82. godine od bitke na Kozari, pripadnici Vojske Srbije imali su svečani defile kroz Prijedor. Sve je za Ljudski.ba komentirao ugledni Banjalučanin iz Švedske Edin Osmančević.

- Odakle pripadnici druge armije i sa čijom dozvolom na našoj teritoriji?

Kako su pripadnici VJ prešli granicu BiH?

Naravno da se radi o najdubljoj provokaciji i još jednom dokazu da Srbija zajedno sa petom kolonom u BiH nastavlja svoju politiku Velike Srbije!

Nečuveno je da oni koji podržavaju ratne zločince Mladića i Karadžića na  Mrakovici će danas biti obilježiti 82. godina od Bitke na Kozari, simbola stradanja i otpora antfašista u borbi protiv nacista i ustaša u Drugom svjetskom ratu.

Poklonici četničke ideologije kojom su zajedno sa njemačkom okupatorom učestvovali u ubijanju naroda Potkozarja su otpad ljudske historije!

Zar nije sramota što danas na Markovica danas je više seoski vašar gdje se vijore zastave s šupljim lubanjama, , šajkače s kokardama za iste, prodaju šolje za  Veliku Srbiju?

Vi ste ljudska sramota koja vrijeđa integritet žrtve ali i antifašističkog pokreta, poručio je Osmančević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...