ŠOKANTAN SNIMAK: Ovo je čovjek koji bi Nebojši Vukanoviću pucao u čelo…

-Kao posljedica kampanje, jezika mržnje i atmosfere zastrašivanja očekivano dolaze izjave pristalica vladajuće stranke da bi mi rado pucali u čelo, jer sam tobože izdajnik i nisam Srbin, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 08. Jul. 2024  

  • 0

Nemoćni da nam pariraju argumentima, odgovornom politikom i istinom, režim mjesecima u javnosti vodi naprljaviju moguću kampanju protiv mene i Liste za pravdu i red. Uporno nam se stavlja meta na čelo, stalno se nazivamo izdajnicima, stranim plaćenicima, naručuju se medijski napadi iz Beograda sa Hepija, Pinka, Informera, knjige od Šešelja, prijetnje i uvrede od Tome Kovača, Dragoslava Bokana, Adnana i drugih perjanica Službe, a kao posledica neprekidnih etiketiranja i jezika mržnje javljaju se prijetnje, piše na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

-Posljednju sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, koja se nastavlja u utorak, obilježili su nevjerovatna atmosfera i histerija, delirijumi i ispadi moćnika, od Dodika, Stevandića, Viškovića i Mazalice do Todorovića i Budimira, koji su neprekidno bljuvali vatru, nazivali me javno sa govorice psihopatom, izdajnikom, monstrumom, iza kamera još i majmunom, bitangom, budalom, a kao posledica kampanje, jezika mržnje i atmosfere zastrašivanja očekivano dolaze izjave pristalica vladajuće stranke da bi mi rado pucali u čelo, jer sam tobože izdajnik i nisam Srbin, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...