LUDA OPKLADA: Kanadski reper stavio nestvarnu cifru na poraz Messija

Aubrey Graham, široj javnosti poznatiji kao Drake, odlučio je iskušati sreću u utakmici polufinala Copa Americe.

  • Zabava

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Kanadski reper, pjevač i glumac ponovo je dospio u žižu javnosti nesvakidašnjom sportskom prognozom.

Aubrey Graham, široj javnosti poznatiji kao Drake, odlučio je iskušati sreću u utakmici polufinala Copa Americe.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio nestvarnu uplatu od 300,000 dolara u kojoj se kladio na pobjedu reprezentacije Kanade protiv Argentine.

Ukoliko Kanada ostvari pobjedu, njegova isplata će biti vrtoglavih 2,880,000 dolara.

Utakmica između Argentine i Kanade na rasporedu je 10. jula u 2 sata iza ponoći po serdnjeevropskom vremenu, a sigurno je da će svaki ishod izazvati lavinu komentara na društvenim mrežama repera.

Podsjećamo da ovo nije prvi put da se Drake kladi na velike sportske događaje. Štaviše poznat je po tome da je više puta stavljao na kocku velike količine novca i uglavnom su timovi, ili sportsti na koje se kladio gubili, pa je popularni umjetnik stekao reputaciju gubitnika, što mnogi na društvenim mrežama zovu “Drakeovo prokletstvo”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...