STEVANDIĆ VIDNO IZNERVIRAN: "Nebojša Vukanović je neviđeni lažov i licemjer"

"To je najveća laž i najgluplja konstrukcija koja je ikada izrečena u NSRS", rekao je Stevandić

  • Politika

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Predsjednik NSRS Nenad Stevandić optužio je Nebojšu Vukanovića da je lažov i licemjer zbog tvrdnji da je predsjednik Skupštine sakrio odluku Ustavnog suda o Izbornom zakonu Republike Srpske, prenosi ATV Banja Luka.

"To je najveća laž i najgluplja konstrukcija koja je ikada izrečena u NSRS. Sakrivanje odluka Ustavnog suda koji ih objavljuje na sajtu, za tako nešto treba da budeš dobro...neuravnotežen", rekao je Vukanović i na konferenciji za medije dostavio hronologiju donošenja Zakona.

alt

"Služba je sve ovo gospodinu Vukanoviću dostavila. Radi se o neviđenom lažovu i licemjeru koji sve ove papire zna, ali pravi spotove i priča kako je predsjednik NSRS sakrio odluku Ustavnog suda. To normalan ne može da razumije da se takve stvari rade. Najgore je što na to nasjedne i Vukota Govedarica i ponavlja to. To je njihov problem. Ne namjeravam da tužim, čovjek ima 40 presuda da je lažov", rekao je Stevandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...