DUGOGODIŠNJI PRIJATELJI: Severina i Grašo zajedno na večeri, ona podijelila fotografiju (FOTO)

2018. godine izdali su duet "Unaprijed gotovo".

  • Estrada

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Severina je objavila fotografiju sa Petrom Grašom.

Objavila je njihov selfie s večere te dodala pjesmu Grašinog punca, Tončija Huljića, Ja san rojen da mi bude lipo. Nije otkrila gdje su se sreli, no Severina ovih dana uživa na odmoru u Dalmaciji, pa se može pretpostaviti da su se družili u rodnom Splitu, pišu hrvatski mediji. alt 

Grašo i Severina dugogodišnji su prijatelji.

2018. godine izdali su duet "Unaprijed gotovo". Grašo je često davao podršku pjevačici dok je prolazila kroz borbu za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem.

"Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Veže nas nešto više od tog formalnog prijateljstva. Znamo se 20 godina i bliski smo", rekao je početkom godine Grašo o njihovom prijateljstvu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...