VJEČITI DJEČAK: Boris Novković najavio izlazak novog albuma sa 11 pjesama

"Moja prva simpatija iz vrtića", javila se jedna prijateljica u komentarima, koju je očito više zanimala fotografija nego vijest o albumu

  • Estrada

  • 11. Jul. 2024  

  • 0

Boris Novković definitivno zna kad je vrijeme za uživanje, a kad za posao! Pjevač je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s mora i pomalo ražalostio svoje vjerne obožavateljice jer ju je odrezao tako da mu se vide samo glava i ramena.

Ali ih je zato zasigurno razveselila vijest da uskoro stiže novi album popularnog pjevača.

"Novi album i 11 potpuno novih pjesama stiže početkom 2025., do tada u 9. mjesecu prvi najavni singl pa onda najmanje još jedan do izlaska albuma. Sprema se nešto novi i potpuno drugačije u odnosu na prošli album i zvuk. U međuvremenu malo odmora i punjenja baterija za predstojeću kreativnu jesen... Slušamo nove pjesme ubrzo", napisao je u opisu fotografije.

     View this post on Instagram           

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

"Moja prva simpatija iz vrtića", javila se jedna prijateljica u komentarima, koju je očito više zanimala fotografija nego vijest o albumu.

"Predivni Boris i pjeva fantastično", "Mora da je voda hladna, ljepotane. Zdravo, Borise", "Mmmmmm vječito zgodan", "Jedva čekam", glasili su samo neki od oduševljenih komentara njegovih obožavateljica.

Osim glazbom, Boris Novković privlačio je pažnju javnosti i svojim ljubavnim životom, iako o njemu ne voli javno govoriti. Novković inače slovi za pravog bračnog rekordera na estradi jer se ženio četiri puta, piše Jutarnji list

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...