MAJKE SREBRENICE OGLASILE SE NA X-u: "Azaiza, hvala Vam!"

Azaiza je prije dženaze odao počast i proučio Fatihu svim žrtvama genocida u Srebrenici.

  • Društvo

  • 11. Jul. 2024  

  • 0

Motaz Azaiza, istaknuti palestinski fotograf i aktivist, stigao danas, 11. jula u Srebrenicu-Potočare gdje je prisustvovao dženazi i obilježavanju godišnjice genocida.

Povodom toga na društvenoj mreži X oglasile se Majke Srebrenice te su se zahvalile Motazu Azaizi.

Azaiza je prije dženaze odao počast i proučio Fatihu svim žrtvama genocida u Srebrenici. Istakao je da na svakom koraku osjeća veliku ljubav građana u Bosni i Hercegovini prema Palestini.

"Žao mi je zbog onoga što se desilo ovdje u Srebrenici, tada nisam bio ni rođen, ali u medijima i školi sam saznao šta se ovdje desilo", poručio je palestinski novinar, fotograf i aktivista Motaz Azaiza koji je stigao u Potočare povodom 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Srebrenici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...