VULINOVE NEBULOZE ODJEKNULE U REGIONU: "Neka se pripremi Vučić...."

Vulin smatra kako nije slučajno što je riječ o osobama koje su se zalagale "za drugačiji svijet i mir u Ukrajini".

  • Regija

  • 15. Jul. 2024  

  • 1

Potpredsjednik srbijanske vlade Aleksandar Vulin je nakon pokušaja atentata na Donalda Trumpa pozvao nadležne da podignu mjere sigurnosti za predsjednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. "Medijskim pritiscima ih pokušavaju natjerati da se odreknu zaštite države i budu još lakše mete", kazao je Vulin, govoreći o Vučiću.

Kazao je kako su se u posljednjih nekoliko mjeseci dogodili i pokušaj atentata na slovačkog premijera Roberta Fica te smrt iranskog predsjednika Ebrahima Raisija u zrakoplovnoj nesreći. Vulin smatra kako nije slučajno što je riječ o osobama koje su se zalagale "za drugačiji svijet i mir u Ukrajini".

"Neka se pripremi Vučić i svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu. Pokušaj ubistva bivšeg predsjednika Trumpa je izraz dozvoljene i potaknute mržnje, iste one koja se potiče i slobodno iskazuje prema Vučiću i Srbiji", kazao je Vulin čije su nebuloze prenijeli i mediji u susjednoj Hrvatskoj. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...