KOME ĆE PRIPASTI ATRAKTIVNE NEKRETNINE: Objavljeni detalji razvoda Jelene Karleuše

Karleuša i Tošić nakon nekoliko neuspješnih pregovora uspjeli pronaći zajednički jezik i skupiti potrebnu dokumentaciju o razvodu i podjeli imovine

  • Estrada

  • 16. Jul. 2024  

  • 0

Nakon što je na nedavno na izboru za Miss Srbije priznala da je usred razvoda sa svojim suprugom Duškom TošićemJelena Karleuša ponovno puni portale diljem regije.

Kako oni prenose, par je uspio dogovoriti podjelu imovine, a da stvar bude zanimljivija - vlasnici su nekoliko atraktivnih nekretnina na prestižnim lokacijama u Beogradu.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Kako se navodi, vila na Dedinju, u kojoj glazbena zvijezda sada živi sa svojim kćerima i koju je bivši nogometaš kupio prije šest godina od Dragana Stojkovića Pixija, vrijedna je 2,5 milijuna eura, navodno je ostala u njenom vlasništvu, no s druge strane, luksuzni stan na dva kata u Lisičjem potoku će pripasti Tošiću. Sagradio je i kuću u Orlovatu, mjestu gdje mu živi majka, koja je također ostala na njegovoj imovinskoj kartici.

Mondo.rs piše kako je izvor blizak jednoj od najvećih balkanskih zvijezda istaknuo da su Karleuša i Tošić nakon nekoliko neuspješnih pregovora uspjeli pronaći zajednički jezik i skupiti potrebnu dokumentaciju o razvodu i podjeli imovine koju će uskoro potpisati.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Dusko Tosic (@duskotosic)

- Jelena se još nije kompletno preselila u vilu na Dedinju. Tamo žive spremačice s psima o kojima brinu, a Jelena je još uvijek u Lisičjem potoku. Duško je zbog poslovnih obaveza na relaciji Turska-Njemačka-Srbija, a kada boravi u Beogradu, živi u svom stanu na Dedinju - rekao je izvor.

Što se automobila tiče, svatko će zadržati svoje vozilo, dok će Tošić nastaviti plaćati alimentaciju.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Dusko Tosic (@duskotosic)

Govoreći o razvodu, Tošić je prošli mjesec izjavio kako pokušava izbjeći "razvod putem tužbe jer bi to bilo traumatično iskustvo za cijelu obitelj, a posebno za njegovu djecu".

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Prema Karleuši, poznata 45-godišnja pjevačica i Tošić su uspjeli dogovoriti "sporazumni razvod".

- Mi smo u procesu sporazumnog razvoda - rekla je Karleuša kada je došla na izbor za Miss Srbije, gdje je bila predsjednica žirija. Inače, pjevačici je ovo drugi razvod. Prije točno 20 godina, 2004. godine, udala se za Bojana Karića od kojeg se rastala godinu dana kasnije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...