U BORBI S VRUĆINAMA: Emily Ratajkowski pronašla dobitnu kombinaciju (FOTO)

U svijetu slavnih trendseterica španski Mango posljednjih sezona pokazao se omiljenim high street brendom.

  • Žena

  • 18. Jul. 2024  

  • 0

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice.

Slavne trendseterice poput Kendall Jenner, Irine Shayk i Kaie Gerber samo su neka od poznatih imena koja u svojim stajlinzima vješto ističu komade s potpisom ovog pristupačnog brenda, pa tako i zanosna Emily Ratajkowski.

Ova neprikosnovena kraljica bikinija redovito privlači pozornost svojim casual stajlinzima na ulicama New Yorka, a s nesnosnim vrućinama odlučila se boriti u bazičnim komadima s potpisom Manga.

Emily RatajkowskiFoto: Profimedia

S dlakavim ljubimcem Colombom, 33- godišnja brineta osvanula je u vrlo jednostavnom izdanju koji se sastojao od bijele košulje s blago prozirnim prugama, minijaturnih hlačica od pletiva i bijelog crop topa bez rukava - nezaobilaznog komada u ormaru koji se može upariti s bilo kojim drugim ljetnim komadom, navodi Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...