INCIDENT POD VUČIĆEVIM PROZOROM: Policija odvela ženu zbog bizarnog razloga

Jedna je građanka pokušala prijeći ulicu, a policajac ju je oborio na tlo, oduzeo joj stvari i mobitel da bi joj na kraju stavio lisice.

  • Regija

  • 19. Jul. 2024  

  • 0

Ispred Palače Srbije, gdje se održava radni doručak njemačkog kancelara Olafa Scholza i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, jutros se dogodio incident. Trenutno je u tom dijelu Beograda situacija haotična, saobraćaj se reguliše i povremeno pušta, a građanima policija ne dopušta prilazak Palači.

Jedna je građanka pokušala prijeći ulicu, a policajac ju je oborio na tlo, oduzeo joj stvari i mobitel da bi joj na kraju stavio lisice. Zatim je u policijskom automobilu odvedena s mjesta događaja.

U panici je vikala da je na više pješačkih prijelaza pokušala doći na drugu stanu ulice, jer kasni na posao. Policiju je pitala zašto su ju priveli te dodala da će morati platiti i kaznu. Rečeno joj je da može prijeći ulicu, ali da mora okolo, oko zgrada.

Uzrujana žena vrištala: ‘Šetaju me ko majmuna’

“Samo hoću ići na posao, šetaju me sat vremena ko majmuna, idi ovamo, idi onamo, oborili su me na pod. Zašto plaćam kaznu?”, vikala je uzrujana žena.

Dok je trajala njena rasprava s policajcem koji ju je srušio na tlo čuli su se povici: ‘Ostavite ženu na miru, može vas biti sram”.

Nakon tog incidenta situacija se za pješake nije popravila, a promet se i dalje tek povremeno pušta. Palači jedino mogu priči zaposlenici, policija je pušta ni ženu s malom djecom u kolicima, javlja N1 Srbija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...