MILANOVIĆEVA PODRŠKA: "Neću šutke gledati nepravdu koju trpe umirovljenici"

Hrvatski umirovljenici ni najmanje nisu osjetili efekte privrednog rasta kojima se godinama hvali vlast...

  • Regija

  • 20. Jul. 2024  

  • 0

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović zahvalio je Stranci umirovljenika (SU), koja je najavila da će ga, kao i prije pet godina, podržati na predsjedničkim izborima te poručio kako neće šutke gledati nepravdu koju trpe umirovljenici.

Potvrdio je da je razgovarao s Lazarom Grujićem, predsjednikom SU, koji mu je, ističe, argumentirano govorio o teškom položaju i svakodnevici hrvatskih umirovljenika.

"Njegove riječi samo su učvrstile moj stav kako su baš umirovljenici najviše pogođeni inflacijom i nepravdom koju danas imamo u Hrvatskoj", naglasio je predsjednik Republike.

"Među 20 posto najsiromašnijih hrvatskih građana su umirovljenici, to je poražavajuće"

Istaknuo je kako hrvatski umirovljenici ni najmanje nisu osjetili efekte privrednog rasta kojima se godinama hvali vlast te kako je među 20 posto najsiromašnijih hrvatskih građana najviše upravo umirovljenika.

"To je poražavajuće za hrvatsko društvo, neprihvatljivo i mora se promijeniti jer umirovljenici su dali Hrvatskoj neusporedivo više od onog što im Hrvatska danas vraća. I o tome se mora govoriti, a ja sigurno neću šutke gledati tu nepravdu", poručio je predsjednik Milanović

Stranka umirovljenika (SU) izvijestila je ranije kako je obavila preliminarni razgovor s predsjednikom Milanovićem o podršci na skorim predsjedničkim izborima, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...