PREOKRET ZA PREOKRETOM: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana…

Danas u u Bosni prijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva.

  • Vijesti

  • 21. Jul. 2024  

  • 0

U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju centralnim, istočnim, sjevernim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na jugu do 21, a dnevna od 26 do 33, na jugu 35 stepeni.

U ponedjeljak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi se očekuju širom zemlje. Padavine lokalno mogu biti i obilnije, a moguća je i pojava grada. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 26, a dnevna od 28 do 35 stepeni.

U utorak umjereno oblačno vrijeme. Ponegdje na jugu i zapadu može pasti i malo kiše. Krajem dana, jače naoblačenje sa padavinama. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna od 28 do 35 stepeni.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima sa kišom i pljuskovima u sjevernim područjima, a tokom dana u većem dijelu zemlje. Nešto manje oblačnosti očekuje se na jugu, a krajem dana i u tim područjima sa kišom. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna od 22 do 30 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...