SPLIT TRESE NOGOMETNA GROZNICA: Otkriveno koliko će Rakitić zarađivati u Hajduku...

Jutro nakon su poznati i detalji o tome koliko će Rakitić zarađivati u Hajduku.

  • Sport

  • 21. Jul. 2024  

  • 0

Ivan Rakitić potpisao je ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone, uz opciju dodatnog produženja za još jednu sezonu, objavio HNK Hajduk u nedjelju na svojim internetskim stranicama.

Rakitić je u drugom dijelu prošle sezone prešao iz Seville u saudijski Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku. Nosit će dres s brojem 11. Svečano predstavljanje bit će u nedjelju na konferenciji za medije u 19:30 u Bijelom salonu.

"HNK Hajduk s posebnim zadovoljstvom može potvrditi kako će Ivan Rakitić sljedeće sezone nositi bijeli dres!", stoji u objavi i dodaje se kako je jedan od najvećih igrača u povijesti hrvatskog nogometa nešto prije ponoći potpisao ugovor. Jutro nakon su poznati i detalji o tome koliko će Rakitić zarađivati u Hajduku.

Mediji u Hrvatskoj pišu kako će Rakitić imati godišnju plaću od oko 600.000 eura te čak neće biti ni najplaćeniji u timu jer Marko Livaja s bonusima zarađuje oko milion eura godišnje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...