JAKIROVIĆ SLAŽE KOCKICE: Dinamo novo pojačanje pronašao u Kolumbiji?

Mariano Olsen, argentinski novinar s kolumbijskom adresom, javlja da je zagrebački Dinamo zainteresiran za Daniela Ruiza, 22-godišnjeg krilnog napadača.

  • Sport

  • 21. Jul. 2024  

  • 0

Dinamo radi na angažmanu Juana Josea Cordobe, krila Deportiva iz Calija, ali čini se da nije jedini igrač koji je Plavima zanimljiv iz Kolumbije.

Mariano Olsen, argentinski novinar s kolumbijskom adresom, javlja da je zagrebački Dinamo zainteresiran za Daniela Ruiza, 22-godišnjeg krilnog napadača, prenosi Sport Klub.

Ruiz igra za Milionairos za koji je upisao 151 nastup, te je zabio 17 golova i imao 27 asistencija. Prošle godine jednu polusezonu proveo je u Brazilu, tačnije, u Santosu.

Transfermarkt ga procjenjuje na dva miliona eura, a omaleni krilni napadač ima i tri nastupa za A reprezentaciju Kolumbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...