A VRLO SU JEFTINE: Amal Clooney u najpopularnijim patikama sezone

A najprodavaniji par – klasični Adidasov stil obožava i ikona stila Amal Kluni.

  • Žena

  • 21. Jul. 2024  

  • 0

Klasične bijele patike su neophodan dio svake garderobe. To su svakodnevne patike koje možete nositi uz helanke, teksas, pantalone, haljine i još mnogo toga. A najprodavaniji par – klasični Adidasov stil obožava i ikona stila Amal Clooney.

Adidas je dugo bio popularan u svijetu patika, ali je posljednjih godina postao još popularniji. Jennifer Lorens i Katie Holmes su pomogle da čuvene Adidas Samba patike redovno budu rasprodate.

patikefoto: Pinterest

Amal Kluni nas je podsjetila koliko su fenomenalne kada ih je uparila sa šik haljinom od žerseja, na pruge, asimetričnog kroja. Ova haljina je idealna za ljeto, elegantna i otmena, čak i u kombinaciji sa patikama.

Stil je jednostavan, ali daleko od dosadnog, sa bijelom podlogom i tri trake sa potpisom brenda na svakoj strani. Možete nabaviti patike u potpuno bijeloj boji, sa bezvremenskim crnim ili tamnoplavim prugama. Ili odabrati verziju koja uparuje klasičnu bazu sa trendovskim leopard printom.

patikefoto: Pinterest

Uopšte ne čudi što su Adidas Samba toliko popularne jer idu uz apsolutno sve komade odjeće. I s pravom nose epitet bezvremenske – one nikada neće izaći iz mode. Ove patike možete da nosite i na posao, i u večernji izlazak, i u šoping, i na letnju zabavu…

patikefoto: Pinterest

Ali nije samo izgled učinio ove Adidas patike najprodavanijim, već i osećaj. Možete čitav dan da stojite ili hodate u njima jer su nevjerovatno udobne, piše Lepota i zdravlje. Adidasove Grand Court 2.0 patike su Amazon bestseler s razlogom, a kad su na sniženju koštaju samo 53 dolara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...