ŠARMANTNI ODJEVNI KOMADI: Pet trendova prevladava među ljetnjim topovima

Najpopularniji su topovi golih ramena koje nerijetko viđamo na Instagramu i gradskim ulicama, a raskošna ponuda vam daje na izbor da pronađete savršeni topić za ljeto.

  • Žena

  • 22. Jul. 2024  

  • 0

Sparni dani nas tjeraju da biramo samo najjednostavnije i najudobnije odjevne komade. Ali, kako ne bismo svaki ljetni dan proveli u klasičnoj pamučnoj majici - tu su trendi alternative. Riječ je o šarmantnim ljetnim topićima.

Posmatrajući aktuelnu modnu ponudu, stylinge omiljenih influenserki i najnovije kolekcije vodećih kuća, Journal.hr zaključuje da pet trendova prevladava među ljetnjim topovima.

Najpopularniji su topovi golih ramena koje nerijetko viđamo na Instagramu i gradskim ulicama, a raskošna ponuda vam daje na izbor da pronađete savršeni topić za ljeto.

Topići koji se vežu naprijed su takođe trendi izbor ove sezone.

Ako ste u potrazi za šarmantnim i ženstvenim komadima, potražite topiće s mašnicama.

A kao rezultat svjetske opsesije životinjskim printom, sada se nose i animal print majice.

Naravno da obične majice obožavamo i jako često nosimo, ali mali topovi su ljetnja varijacija na klasik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...