MAGNET ZA POGLEDE: Gigi Hadid priredila modno iznenađenje u žutom (FOTO)

Na crvenom tepihu Gigi je modno utjelovila lik Wolverinea.

  • Žena

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

"Deadpool & Wolverine" novi je kino hit iz Marvelove radionice, čije su glavne zvijezde glumci Ryan Reynolds i Hugh Jackman.

Ovaj holivudski dvojac, međutim, na njujorškoj premijeri filma u potpunosti su zasjenile poznate plavuše, glumica Blake Lively i američka manekenka Gigi Hadid.

Na crvenom tepihu Gigi je modno utjelovila lik Wolverinea, odjevena u žutu kombinaciju od kože, iz aktuelne kolekcije brenda Miu Miu čije je zaštitno lice.

Više od kombinacije inspiriane Y2K modom, 29- godišnja Gigi pažnju je plijenila torbicom brenda s mnoštvom privjesaka, ali i žutim balonerom od vinila iz prošlogodišnje kolekcije dizajnera LaQuan Smitha u kojem se pojavila na zabavi nakon premijere.

Za njezina žuta izdanja u New Yorku pobrinula se stilistica Mimi Cuttrell, prenosi Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...