"MADE IN YUGOSLAVIA": Čovjek nakon 40 godina odlučio zamijeniti stare gume

Dodatnu pažnju privukao je opis videa u kojem stoji da je dobro očuvana VW Buba u voznom stanju stigla na zamjenu guma nakon 40 godina.

  • Auto

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

Kada je vrijeme za zamjenu starih guma? Ako pitate vlasnika jedne Volkswagen Bube iz Srbije, odgovor je - svakih 40 godina!

Na Instagramu se pojavio neobičan video koji prikazuje staru VW Bubu na kojoj se mijenjaju gume. Ali nije riječ o običnim gumama, na njegovim piše "Made in Yugoslavia" (napravljeno u Jugoslaviji).

imageFoto: Instagram/ screenshot/ auto servis raka

Dodatnu pažnju privukao je opis videa u kojem stoji da je dobro očuvana VW Buba u voznom stanju stigla na zamjenu guma nakon 40 godina.

Komentari ispod videa nizali su se jedan za drugim.

Jedan je napisao: "Zašto ih uopće mijenja? Mogle su trajati još bar 40 godina", drugi je dodao: "Nikad nije kasno za zamjenu guma", dok je treći zaključio: "Kvaliteta"!

Naravno, javili su se i oni koji sumnjaju u cijelu priču i misle da je sve namješteno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...