VUKANOVIĆ U NEVJERICI: Na pitanje "Gdje su naše pare?" - Dodik odgovara...

Dodik je dodao da je Vukanović postao mjera beščašća, primitivizma i klevetništva.

  • Vijesti

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Vlast se zaplela u svoje laži, spinove, spletke i intrige kao pile u kučine, i umjesto da čujemo odgovor na pitanje gdje su na tajnim računima skriveni novci, kakvo je njihovo porijeklo i kako su oni izneseni iz Republike Srpske, ili pozajmljeni i pod kakvim uslovima, u nedostatku argumenata i činjenica od Uzurpatora i njegovih saradnika čujemo novi talas uvreda i niskih udaraca na moj račun. Tako je danas izjavio da sam krao paštete kao student, te mlatio i druge gluposti koje me uveseljavaju, jer su pokazatelj njegove velike nervoze, nemoći i straha, ali nema odgovora na pitanje gdje su naše pare, poručio je zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

alt

-Nije problem da kaže da sam kao student krao i mesne nareske, zdenku sir i hljeb da preživim, da naredi svom Beriji, drugu Crnom Okuki ili Predragu Ćeraniću, da izmisle i poture neki drugi udbaški pamflet i izmišljotinu, kako bi me pokušali diskreditovati, ali prvo neka odgovori gdje su naše pare i kakvo je njihovo porijeklo.

U nastavku prenosim tekst sa portala Alternativne televizije i „tvit“ Milorada Dodika o meni, drugi u samo 15-ak časova

   Dodik: Vukanović, prodavac praznih stikova, pokušava da se održi na političkoj sceni fabrikovanjem skandala
  • Izvor: ATV
  • 24.07.2024.12:33

alt

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, izjavio je danas da se narodni poslanik Nebojša Vukanović očajnički pokušava održati na političkoj sceni fabrikovanjem skandala.

„Nebojša Vukanović ‘Hilti’, rušitelj svega, prodavac praznih stikova, očajnički pokušava da se održi na političkoj sceni fabrikovanjem skandala.  Pamte ga nikšićke prodavnice po krađi pašteta, razne ustanove zadužene za čuvanje destruktivaca njegovog tipa, škola iz koje je izbačen“, napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Dodik je dodao da je Vukanović postao mjera beščašća, primitivizma i klevetništva.

„Očajnik željan pažnje. Propali glumac koji je umislio da igra dramu, a u stvari nastupa u komediji“, naveo je Dodik.

Nebojša Vukanović je danas na svom blogu napisao da je poslao Krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH i Spacijalnom tužilaštvu Republike Srpske da tužioci ispitaju Dodika povodom njegove izjave da Republika Srpska ima deponovovana sredstava u inostranstvu ali da ne mogu da ih koriste.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...