IZNENADNA ODLUKA: Reprezentativac Srbije u 26. godini odlučio završiti karijeru…

Sada je odlučio da završi karijeru.

  • Sport

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Rano jutros stigle su vijesti da je brat Nemanje Gudelja, Dragiša Gudelj, odlučio okončati profesionalno bavljenje nogometom, te je svoju karijeru završio sa samo 26 godina.

Razlog zbog kojeg se Gudelj odlučio na odlazak u penziju jeste taj što više nije smio da rizikuje svoj život, a mnogi su se bojali da ga je 2023. godine izgubio na terenu.

Naime Gudelj je dva puta imao srčani zastoj prošle godine, ali je na sreću oba puta uspio da se izvuče. 

Prvi puta se njego srčani zastoj dogodio u martu prošle godine i on je tada faktički bio klinički mrtav. 

Uspjeli su ljekari da ga vrate u život, a nakon toga se ponovo vratio na teren. Ipak, krajem prošle godine, tačnije u decembru mu se dogodila slična stvar.

Sada je odlučio da završi karijeru.

Objavio je emotivan snimak na Instagramu, te je u suzama poručio da se oprašta od nogometa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...