JE LI PUKLA TIKVA: Jennifer Lopez proslavila rođendan, suprug Ben Affleck nije...

Na Instagramu je objavila dvije fotografije s proslave.

  • Show

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Jennifer Lopez je proslavila 55. rođendan.

Na Instagramu je objavila dvije fotografije s proslave. Pokazala je tortu i cvijeće koje je dobila, a potom se zahvalila svojim obožavateljima.

"Vidjela sam rođendanske želje iz cijelog svijeta. Nasmijala sam se i pustila koju suzu. Imam najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu ni objasniti koliko sam dirnuta i koliko se blagoslovljeno osjećam što ste dio mog života. Hvala vam puno", započela je glumica.

"Još se uvijek osjećam kao djevojka, puna energije i hrabrosti zavladati svijetom, a opet nježna i krhka. Želim da znate da ste vi moj najveći poklon. Osim moje porodice i prijatelja, vi ste uvijek bili uz mene u dobrim i lošim vremenima. Uvijek mogu računati na vas. Hvala vam na brizi, razumijevanju, odanosti i - što je najvažnije - vašoj ljubavi", poručila je Lopez fanovima.

No, Lopez ovih dana nigdje nije spomenula svog supruga Bena Afflecka. Magazin People piše da se nije pojavio ni na njenoj rođendanskoj zabavi. Već se neko vrijeme šuška o njihovom razvodu, no par se još nije službeno oglasio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...