POČINJE MOĆNA VLADAVINA LAVA: Tri horoskopska znaka će ovaj astrološki mjesec smatrati posebno radosnim

Jeste li spremni da uronite u ovu moćnu sezonu Zodijaka i udahnete svoj život svjetlošću i ljepotom?

  • Zabava

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Ovaj astrološki mjesec posvećen je prihvatanju autentičnosti i hrabrosti, postavljanju trendova – bilo svjesno ili nesvjesno – i oslobađanju našeg kreativnog potencijala. Jeste li spremni da uronite u ovu moćnu sezonu Zodijaka i udahnete svoj život svjetlošću i ljepotom?

Tri horoskopska znaka će ovu sezonu Lava smatrati posebno radosnom, piše Atma.hr.

Ovan

Energija vladavine Lava 2024. donosi vam izvrsnu ravnotežu. Ako imate Sunce, Veneru, Mars ili Merkur u Ovnu, pripremite se za izvanredno vrijeme ovog astrološkog mjeseca.

Za one sa Suncem, Merkurom i Marsom u Ovnu, mudro je biti oprezan s kim dijelite svoje planove i tajne.

Držite se sopstvenih savjeta i prikupljajte informacije gdje god možete. Što više znate, lakše ćete donijeti ispravne odluke. Sezona Lava pomoći će vam da uklonite prepreke kada budete imali jasan put naprijed.

Slobodni Ovnovi uskoro će naići na značajnu vezu, potencijalno srodnu dušu! Ova veza može biti platonska ili romantična, stoga ne donosite prerane zaključke.

Ova osoba će odigrati ključnu ulogu u sljedećem poglavlju vašeg života, pomažući vam da nadiđete prethodna ograničenja.

Lav

Oni sa Suncem i Marsom u Lavu mogu očekivati ​​da će biti u centru pažnje u ovom periodu. Lako ćete se penjati na ljestvici popularnosti, a većina ljudi ne može da odoli vašem šarmu.

Oni će više opraštati i rado će vam ponuditi prilike ako tražite. Koristite ovu moć mudro!

 

Venera u Lavu doživjeće više indirektnih blagoslova u ovom trenutku. Iako volite da budete aktivni i pokažete najbolje od sebe, ovo razdoblje od vas traži da budete strpljivi i prijemčivi.

Pokušajte da dopustite svijetu da dođe k vama za promjenu. Vjerujte da su dobre stvari na putu.

Oni s Mjesecom u Lavu podstiču se da iskoriste svoju kreativnost tokom ove sezone.

Bez obzira prepoznaju li drugi vašu genijalnost ili ne, predodređeni ste da stvorite nešto revolucionarno i jedinstveno. Nemojte zanemariti ovaj kosmički dar.

Vodolija

Vodolije, pripremite se za uspon tokom sezone Lava! Oni sa Suncem, Venerom i Merkurom u Vodoliji osjećaće se najviše uzdignutim ovom živom energijom.

Ako imate Merkura u Vodoliji, očekujte da pronađete prijatelje i podršku na najnevjerovatnijim mjestima. Vaše jedinstvene ideje i perspektive odjeknuće kod drugih, stvarajući neočekivana savezništva.

Tokom tog vremena, odvojite trenutak da izrazite svoje želje svemiru kada budete na miru sami sa sobom. Gledajte kako će se kosmičke struje urotiti da ostvare vaše želje.

Dogodile su se čudnije stvari od Vodolije koji napreduje u sezoni Lava, stoga prihvatite ovu pozitivnu promjenu. Ako je vaše Sunce u Vodoliji, podstiče vas na opušteniji pristup tokom ovog razdoblja.

To će vam omogućiti da poboljšate svoje ideje i napravite čvrste planove za budućnost. Možda još nije pravo vrijeme za njihovo izvršenje, ali priprema je ključna.

Za one s Venerom u Vodoliji, proaktivnost će privući blagoslove.

Svemir će vam izaći u susret na pola puta kad god preuzmete inicijativu. Neki od vas bi čak mogli naići na značajnu srodnu dušu tokom ovog vremena.

Lavovi, ovo je vaša sezona, pripremite se da zablistate! Takođe, ako imate Sunce, Mjesec, Mars ili Veneru u Lavu, ova sezona Lava obećava da će biti fantastična.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...