STRAVIČAN SUDAR AUTOMOBILA I AUTOBUSA U KALESIJI: Jedna osoba poginula

"U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba koja se nalazila u putničkom motornom vozilu je smrtno stradala, a čiju smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija, dok je druga osoba takođe iz putničkog motornog vozila prevezena u JZU UKC Tuzla, naveli su iz Uprave policije MUP-a TK.

  • Hronika

  • 25. Jul. 2024  25. Jul. 2024

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kalesiji, jedna osoba je poginula. Na dijelu magistralnog puta M4, u mjestu Babajići, općina Kalesija danas oko 15:00 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo i autobus. 

"U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba koja se nalazila u putničkom motornom vozilu je smrtno stradala, a čiju smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija, dok je druga osoba takođe iz putničkog motornog vozila prevezena u JZU UKC Tuzla.

Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici Policijske stanice Kalesija i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kalesija. O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac koji će, zajedno sa uviđajnom ekipom izvršiti uviđaj na mjestu događaja", naveli su iz Uprave policije MUP-a TK.

Saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta u potpunosti obustavljen i isti se preusmjerava alternativnim pravcima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...