SUSJEDI NE ODUSTAJU: Edin Džeko ponovo u centru pažnje, sve zbog...

Džeko je kapiten Fenerbahčea, a nedavno je u Ligi prvaka postigao hat-trick na utakmici protiv Lugana.

  • Sport

  • 26. Jul. 2024  

  • 0

Ljetni prijelazni rok krenuo je početkom jula u većini najjačih europskih liga. U ligama Petice traje do 30. augusta, dok u SuperSport HNL-u traje do 5. septembra.

Turski nogometni doprvak Fenerbahče angažirao je marokanskog reprezentativnog napadača Youssefa En-Nesyrija (27), dosadašnjeg člana Seville, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Vrijednost transfera se procjenjuje na 20 miliona eura, čime je En-Nesyri postao najskuplji igrač u klupskoj povijesti.

Ovime bi Edin Džeko mogao postati višak u Fenerbahčeu, što bi ga približilo dolasku u Hajduk. Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić cijelo ljeto želi Džeku dovesti u Split, no najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine teško će se odreći bogatog ugovora po kojem bi u sljedećih godinu dana zaradio 4.5 miliona eura.

Podsjetimo, Džeko je kapiten Fenerbahčea, a nedavno je u Ligi prvaka postigao hat-trick na utakmici protiv Lugana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...