UPEČATLJIVI DETALJI: Zbog ove haljine kralj nije skidao pogled s Letizije (FOTO)

Sama haljina pažnju privlači s dva detalja - vrlo modernim dvostrukim dekolteom u Y2K stili i cvjetnim printom s efektnim akvarel završetkom.

  • Žena

  • 28. Jul. 2024  

  • 0

Kraljica Letizia doputovala je u Pariz kako bi prisustvovala na nekoliko događaja povezanih s otvaranjem Olimpijskih igara 2024, uključujući i samu svečanu ceremoniju otvorenja održanu na Trocaderu, nasuprot Eiffelovog tornja. A španska kraljica ponijela je i svoj dobar stil, recikliravši još jednu haljinu iz svog ormara

Za događaj koji je obilježio početak Olimpijskih igara 2024. kraljica Letizia posegnula je duboko u svoj ormara i odjenula već viđenu haljinu. Kraljica je zablistala je u crno-bijelom dizajnu omiljene joj modne kuće Carolina Herrera.

Sama haljina pažnju privlači s dva detalja - vrlo modernim dvostrukim dekolteom u Y2K stili i cvjetnim printom s efektnim akvarel završetkom.

Ovaj dizajn, koji sadrži pripijeni steznik i lepršavu suknju A-kroja, kraljica je premijerno predstavila 25. jula 2023. tokom inauguracije Galerije kraljevskih kolekcija u Kraljevskoj palači u Madridu. A tada ju je nosila uz klasične crne salonke i malu, također crnu, pismo torbicu. Nakon toga haljinu je spremila u ormar, a izvukla ju je tek sada za posebnu priliku u Parizu i još jednom pokazala da itekako zaslužuje titulu modne ikone, prenosi Tportal. 

  Kraljica Letizia u srpnju 2023. na inauguraciju Galerije kraljevskih kolekcija

Ovog puta ju je kombinirala s cvjetnim dijamantnim naušnicama koje su u njezinom ormaru već puna dva desetljeća. Kraljica je izgledala, kako bi rekli Francuzi, très chic, a to je primijetio i njezin suprug, kralj Felipe IV koji na tribinama nije skidao pogled sa svoje lijepe supruge.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...