ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ UPITAO DARKA ĆULUMA: "Je li Zoran Galić dobio otkaz?"

Neopravdano odsustvuje s posla cijelih 7 dana

  • Politika

  • 28. Jul. 2024  

  • 0

Državni zastupnik i predsjednik stranke Naprijed! Šemsudin Mehmedović zatražio je objašnjenje da li je zamjenik direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) dobio otkaz, piše Politički.ba.

Reagirajući na tekst objavljen na Politicki.ba, on je najprije napisao da "neće dugo biti na bolovanju, izliječit će se", a potom je objavio i svoje zastupničko pitanje. 

On je direktora SIPA-e pitao da li je, u skladu sa članom 7. stav 1. tačka f. alineja 1. Zakona o radu u institucijama Bosne i Hercegovine donio odluku o otkazu Galiću.  alt  Objasnio je to time da je Galić cijelu jednu radnu sedmicu neopravdano odsutan sa svog radnog mjesta. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...