EL BAHATI: Željko Mitrović i njegova supruga zgrozili sve objavama s ljetovanja...

A tu je i kraljevski tretman za psa...

  • Regija

  • 29. Jul. 2024  

  • 0

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i njegova supruga Milica šokirali su mnoge svojim objavama na društvenim mrežama.

Bogati bračni par otputovao je na godišnji odmor na Azurnu obalu gdje uživaju u luksuzu, a Milica je objavila video na kojem se vidi kako njen suprug leži na plaži dok ga Kineskinja masira poznatim tretmanom - gaženjem nogama.

I sve bi bilo u redu da bračni par Mitrović u ovome ne vidi još jedan razlog da se javno pohvali svojim bogatstvom.

-Ovaj moj ludi muž potpuno je "odlijepio". Plaća hotel u Francuskoj (EU) četiri soma eura dnevno, još tri soma dnevno plaća troškove plaže u Francuskoj (EU), a sve to da bi ga na kraju kao vola izgazila obična Kineskinja, napisala je Milica Mitrović u opisu videa.

 

Osim što je istakla koliko su novca potrošili na šta, mnogi su se zapitali i šta bi joj trebalo značiti ono - "obična Kineskinja"? Svi su se složili da je ovaj komentar potpuno neprimjeren. No, ti su komentari naknadno obrisani (negodovanje zbog toga zabilježeno je ispod videa), a Milica je riječ "obična" obrisala iz opisa videa uz koji je i zabilježeno da je - "edited" (uređivan).

Ranije je i Željko na svom profilu napisao kako je "razočaran" ljetovanjem u odnosu na lani, napominjući da ove godine po stolovima plešu samo "neki brkati".

-Sve je išlo u tri krasne! Prošle godine ovdje u St. Tropezu, na ovom mjestu, moji su me nekoliko puta upozorili da malo počnem gledati i u tanjur, jer sam već tri puta zamalo stavio ubrus u usta umjesto hrane, a ove godine samo neki brkati plešu na stolovima! Sad ću bar jesti ko čovjek”, napisao je Mitrović.

A tu je i kraljevski tretman za psa...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...