"ODUVIJEK I ZAUVIJEK": Pjevačica Nina Badrić objavila dirljivu posvetu Oliveru Dragojeviću (VIDEO)

Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine u kasnim noćnim satima.

  • Estrada

  • 29. Jul. 2024  

  • 0

Hrvatska pjevačica Nina Badrić prisjetila se legendarnog Olivera Dragojevića koji je preminuo na današnji dan prije šest godina.

Podijelila je video u kojem pjeva njegovu pjesmu "Dišperadun".

"Oduvijek i zauvijek... Najveća inspiracija životne jednostavnosti, neopisive muzikalnosti i ljudske poniznosti... Oliver", napisala je.

Na Instagramu je podijelila i video na kojem ona i Oliver zajedno pjevaju.

Podsjetimo, Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine u kasnim noćnim satima.

Više od 10.000 ljudi prisustvovalo je posljednjem ispraćaju na splitskoj Rivi. Proglašen je dan žalosti i organizirane su brojne manifestacije u njegovo ime.

Pokopan je 1. augusta 2018. godine na groblju u Veloj Luci. Od 2019. godine održava se petodnevni koncert u njegovu čast, uz nastupe brojnih pjevača iz Hrvatske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...