TRAG U BESKRAJU: Moderna elegancija Jelene Rozge na koncertu posvećenom Oliveru (FOTO)

Povodom šeste godišnjice smrti Olivera Dragojevića u Veloj Luci održan je sad već tradicionalni koncert "Trag u beskraju".

  • Žena

  • 30. Jul. 2024  

  • 0

Muzički producent koncerta Ante Gelo okupio je brojne muzičare i pjevače koji su odali počast neprežaljenom pjevaču.

Procjenjuje se da je nekoliko desetaka hiljada ljudi uživo pratilo koncert u Veloj Luci, a među izvođačima koji su zapjevali publici bila je i Jelena Rozga.

Petar Grašo i Jelena RozgaPetar Grašo i Jelena Rozga (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Pjesmu "Samo navika", koju je kao članica Magazina 1996. godine snimila u duetu s Oliverom, Jelena je na koncertu izvela s Petrom Grašom, a potom je otpjevala i pjesmu "Našoj ljubavi je kraj".

Jelena Rozga u haljini Victorije BeckhamJelena Rozga u haljini Victorije Beckham (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Kada je u pitanju moda, za tu prigodu odabrala je vječnu klasiku i odlučila se za crnu haljinu. Odjenula je model britanske dizajnerice Victorije Beckham malo modernijeg dizajna.

Haljina Victorije BeckhamHaljina Victorije Beckham (Foto: Victoria Beckham)

Haljina asimetričnog kroja ima i asimetrične razreze na prednjoj i stražnoj strani, lagano je drapirana u području struka i ukrašena dugačkim trakama kojima se možete poigrati prilikom stliziranja svoje kombinacije.

Haljina Victorije BeckhamHaljina Victorije Beckham (Foto: Victoria Beckham)

Haljinu je spojila s popularnim štiklama modne kuće Alaïa, modelom Le Coeur s gornjištem od PVC-a i prepoznatljivim motivom srca.

U liniji Le Coeur modna kuća lansirala je razne modele obuće, a Jelena je za sebe odabrala natikače s visokom potpeticom od 9 centimetara, navodi Zadovoljna.hr.

Štikle La Coeur modne kuće AlaiaŠtikle La Coeur modne kuće Alaia(Foto: Alaia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...