PROCURIO VIDEO: Snimka nove brutalne tučnjave na Hvaru, policija privela...

U incidentu je ozlijeđena jedna osoba kojoj je pružena liječnička pomoć i utvrđena lakša tjelesna ozljeda

  • Hronika

  • 05. Avg. 2024  

  • 0

Jučer se u ranim jutarnjim satima u Hvaru dogodila tuča u kojoj je sudjelovalo nekoliko muškaraca.

Portal Dalmacija danas u posjedu je snimke na kojoj se vidi fizički sukob između nekoliko muških osoba, a udarci su poprilično brutalni.

Tuča je prijavljena i policiji, potvrdili su iz PU Splitsko-dalmatinske županije.

"Rano jutros, oko 5.40 sati na Trgu Marka Miličića u Hvaru došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a potom i fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo pet osoba. U službene prostorije policije dovedeno je svih pet sudionika događaja.

Dvije osobe su zadržane do prestanka djelovanja alkohola, nakon čega će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U odnosu na ostale tri osobe provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su ostvarili obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (dvije osobe po čl.13 i jedna po čl.6), dok je kod jednog od njih pronađena i oduzeta teleskopska palica, te mu je izdat i prekršajni nalog sukladno čl.8 st.1 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U incidentu je ozlijeđena jedna osoba kojoj je pružena liječnička pomoć i utvrđena lakša tjelesna ozljeda, piše Dalmacija danas.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...