SAD I ZVANIČNO: Damir Čanadi više nije trener Veleža

Čanadi je preuzeo klupu Veleža svega sedam dana prije Veležovog europskog nastupa protiv Intera Club d'Escaldesa.

  • Sport

  • 14. Avg. 2024  

  • 0

Vodstvo Veleža službeno je potvrdilo ono o čemu se špekuliralo od subotnjeg prvenstvenog poraza od Željezničara, da Damir Čanadi više nije šef stručnog štaba.

“U profesionalnoj i prijateljskoj komunikaciji, uvažavajući obostrane interese, ambicije Fudbalskog kluba Velež u aktuelnoj takmičarskoj sezoni i sportske ambicije gospodina Čanadija, obostrano je donesena odluka u vidu sporazumnog prekida saradnje“, objavio je Velež na svojoj internetskoj stranici.

Čanadi je preuzeo klupu Veleža svega sedam dana prije Veležovog europskog nastupa protiv Intera Club d'Escaldesa. U dvije europske utakmice upisao je remi i poraz od kluba iz Andore (1:1, 5:1), te domaći poraz u prvom ogledu WWin lige protiv Željezničara (2:1).

Ove nedjelje Velež gostuje kod Širokog Brijega, a još nije poznato tko će voditi “Rođene“ u toj utakmici..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...