VLADO ĐAJIĆ UZBURKAO JAVNOST: "Zabrinut sam za zdravlje korisnika..."

-To se vidi u izvještaju, rekao je Đajić.

  • Društvo

  • 16. Avg. 2024  

  • 0

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, Vlado Đajić (SNSD), rekao je da je zabrinut za zdravlje korisnika banjalučkog Vodovoda. 

Đajić je rekao da bi infiltracioni bazeni trebali biti mnogo čistiji.

-Šokiran sam dešavanjima u Vodovodu i izgledom inflitracionih bazena. Јedino mogu da se nadam da je voda bakteriološki ispravna. Vidjećemo kako će izgledati hemijski, ali čekamo rezultate analize, naveo je Đajić u programu RTRS-a.

Naveo je da je očigledno da bazeni ne izgledaju uredno.

Kazao je da je u pitanju neodgovornost gradske administracije i rukovodstva Vodovoda.

-Ako neko dozvoli da imamo ovakve inflitracione bazene, onda oni ne znaju ništa. Vodovod je najbitnija firma u državi, jer od kvaliteta vode zavisi zdravlje svih građana, kazao je Đajić.

Đajić je sve iskoristio i u političke svrhe poručivši kako Vodovod posluje u minusu.

-To se vidi u izvještaju, rekao je Đajić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...