TRIJUMF U GOSTIMA: Velež pokvario povratak Širokom Brijegu na Peceru

Širokobriježani su pružili blijedu igru protiv gostiju iz Mostara

  • Sport

  • 18. Avg. 2024  18. Avg. 2024

  • 0

U susretu trećeg kola Wwin lige BiH Velež je u Širokom Brijegu svladao istoimenog domaćina rezultatom 2:0.

Uoči ovoga susreta domaći nogometaši izjavljivali su da s nestrpljenjem očekuju povratak na Pecaru nakon desetomjesečnog izbivanje zbog zamjene travnjaka.

Međutim, Širokobriježani su pružili blijedu igru protiv gostiju iz Mostara koji su čak tražili odgodu ove utakmice zbog viroze koja je poharala “rođene”.

Ipak, utakmica nije odgođena, Velež je zaigrao u najjačem sastavu i na kraju došao do zaslužene pobjede zahvaljujući autogolu Ilije Bagarića u 9. minuti i pogotku Mihaila Mlinarića u 53. minuti.

Za Velež su ovo bili prvi bodovi u novoj sezoni, dok je Široki ostao na četiri boda.

Na vrhu ljestvice je Posušje sa sedam bodova ispred Sarajeva i Željezničara koji imaju po šest./Fena/HMS/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...