NEVJEROVATNO: Pogledajte zbog čega je odluka visokog predstavnika zabrinula Marinka Čavaru...

Čavara, čovjek sa američke "crne liste" osvrnuo se i na ne usvajanje Nacrta Plana rasta za zapadni Balkan.

  • Mini market

  • 21. Avg. 2024  

  • 0

Napetu političu situaciji u BiH za RTVHB, stranačko glasilo Čovićevog HDZ-a, komentirao je zamjenik predsjedatelj Zastupničkog doma paralmenta BiH Marinko Čavara.

Čavara, čovjek sa američke "crne liste", osvrnuo se i na ne usvajanje Nacrta Plana rasta za zapadni Balkan zbog čega je BiH ostala bez 70 miliona eura iz prve tranše ali i naglasio kako EU put BiH nema alternativu.

No, zanimljivo je da je Čavara priznao da je zabrinut zbog odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta čijom je odlukom naloženo CIK-u BiH da u biračkim odborima na izborima više ne mogu biti političari i članovi političkih stranaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...