ĐURIĆ UOČI UTAKMICE SA VELEŽOM: "Moramo biti itekako oprezni"

Šef stručnog štaba Radnika, Velibor Đurić, oprezan je pred susret četvrtog kola WWin lige BiH protiv Veleža.

  • Sport

  • 24. Avg. 2024  

  • 0

Njegovi izabranici će danas od 18 sati i 45 minuta na Gradskom stadionu u Bijeljini ugostiti mostarski Velež, a uoči ovog meča, Đurić je poručio kako njegova ekipa mora biti itekako oprezna.

Iako nisu započeli sezonu onako kako su planirali, Mostarci imaju veoma dobru ekipu, koja sigurno i ove godine želi da se uključi u borbu za najviši plasman. Pokazali su da su kiks na svom terenu protiv Željezničara veoma brzo zaboravili i slavili su u Širokom Brijegu. Zbog toga moramo biti itekako oprezni i vjerujem da samo uz maksimalan angažman svih pojedinaca možemo ostvariti pozitivan rezultat, istakao je Đurić, pa dodao:

Naravno da smo spremni pomoći onima koji nas predstavljaju u Evropi, ali je jasno da poslije dva dobra rezultata nije baš lijepo kada praktično imaš takmičarsku pauzu od 14 dana. Ali šta da se radi. Vrijedno smo trenirali i očekujem da će se to vidjeti u duelu protiv Veleža. Očekujem da uz nas budu i naši navijači, jer nam je puno lakše igrati uz njihovu podrškuprenosi Glas Srpske.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...