RONALDO OTKRIO: "Ne vidim sebe kao trenera, radiću nešto van fudbala"

Napadač Al-Nassra i portugalski reprezentativac rekao je da ne želi da postane trener kad okači kopačke o klin.

  • Sport

  • 26. Avg. 2024  27. Avg. 2024

  • 0

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Portugalac Cristiano Ronaldo govorio je o planovima nakon završetka igračke karijere.

Napadač Al-Nassra i portugalski reprezentativac rekao je da ne želi da postane trener kad okači kopačke o klin.

„Trenutno ne razmišljam o tome da postanem trener bilo kog tima. Ne vidim svoju budućnost na klupi. Vidim sebe kako radim druge stvari van fudbala, ali samo Bog zna šta budućnost nosi“, rekao je Ronaldo za portugalske medije.

Ugovor 39-godišnjeg napadača sa Al-Nassrom traje do 2025. godine. Prošle sezone je za klub iz Saudijske Arabije odigrao 45 mečeva u svim takmičenjima i postigao 44 gola uz 13 asistencija.

Cristiano Ronaldo od 2023. igra za Al-Nassr, a ranije za Manchester United, Juventus, Real Madrid i lisabonski Sporting.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...